OKUL - AİLE İŞ BİRLİĞİ

Akademik yılın verimli şekilde yaşanabilmesi için size sunduğumuz bilgiler, okul ile aile arasında ortak tutum ve işbirliğinin kurulmasını sağlamaktadır.

Çocuğumuzun uzun vadede, yaşamsal mücadele becerilerinin gelişmesi, baş edebilmesi, “bağlı ama bağımlı olmayan” kişilik yapısı geliştirebilmeleri ve böylelikle büyüdüklerinde uyumlu ve ilişkilerde sorun yaşamayan gençler olabilmeleri ve deneyim biriktirebilmeleri için, okul ve ailenin bütünlüğü, tutum birliği çok önemlidir.

Bu nedenle amaç birliğimizi unutmayarak, gerçek yaşama onları hazırlayabilmemizin önemini sıklıkla hatırlamalıyız. Yaşanılan her türlü durumda çocuklarımızı avuttuğumuz yöntemlerimizin, oyunlarımızın, gerçek yaşamda işlerine yaramadıklarını gördüklerinde, zamanı geriye döndürme şansımız olmayacak.

Tüm bileşenlerimizle çocuklarımız akademik ve sosyal alanda tam donanımlı gelişmekte ve bizleri gururlandırmaktadırlar. Doğru zamanda, doğru işler yapmak her zaman ilkemiz olmuştur.

Birlikte olmaktan, çocuklarımızı beraber büyütmekten duyduğumuz mutluluğu bu vesileyle dile getirerek, sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Sevgi ve saygılarımızla...