Oya Akın Yıldızlar lisesi 10.sınıf öğrencileri, konu bazlı, yaratıcı öğrenim anlayışı çerçevesinde mitoloji dersi sonrasında konu bitirme projesi olarak mitolojik sembol ve ürünleri hayata geçirdiler. Öğrencilerimizin 21.yy öğrenim becerileriyle donatılmış bireyler haline dönüştüğünü görmek bizlere keyif veriyor.
We are proud to see our students turning into individuals, equipped with 21 st Century "Learning Skills"; our 10th grade students,followed up by their mythology courses,have designed their end of unit projects by making mythologic symbols and products come alive.