Oya Akın Yıldız Okulları Anasınıfı Gösterisi

OYA AKIN YILDIZ OKULLARI’NIN MİNİKLERİ BÜYÜLEDİ

 

Oya Akın Yıldız Okulları anasınıfı öğrencileri yıl boyunca hazırladıkları projelerini ebeveynlerine göstermek için muhteşem bir program hazırladılar.

Oya Akın Yıldız Okulları Konferans Salonunda düzenlenen programa Okul Kurucusu Oya Akın, Kurucu Temsilcisi Belgin Köhnetarfun, Okul İdarecileri, öğretmenler, veliler ve günün yıldızı öğrenciler katıldı.

Program, Oya Akın Yıldız Okulları Kurucusu Oya Akın’ın konuşması ile başladı. Akın; “Biz: Oya Akın Yıldız Okulları kurucusu, idarecileri, öğretmenleri ve bütün çalışanlarıyla emanetinizi kendi çocuklarımızdan hiç farklı görmeden büyük bir hassasiyetle yetiştirmek için çalışıyoruz. Onlara, önce kendileriyle onur duyabilecekleri bireyler olmak üzere, sonra siz anne ve babalarına yaşamları boyunca gurur yaşatabilsinler diye ve nihayet vatanını, milletini, bayrağını ve bütün insanları seven vatandaşlar olarak yetiştirmek misyonu ile eğitim verdik vermeye de devam edeceğiz. Özenle hazırlanan bu etkinliğin çocuklarımızın küçük yüreklerinde neden olduğu büyük heyecanı hissederek programımızı seyretmenizi rica ediyorum. Hepinize iyi seyirler diliyorum.”dedi.

Öğrencilerin Türkçe ve İngilizce olarak hazırladıkları çeşitli şovlarla devam devam eden program Anadolu Ateşi gösterisi ile tüm öğretmen ve öğrenci velilerinin coşkulu alkışları ile sona erdi.

Program sonunda veliler öğrencileri tarafından yıl boyunca hazırlanan etkinliklerin sergilendikleri fuaye alanında hem idareci ve öğretmenlere bu güzel gösteri için teşekkür ettiler hem de sergiyi gezdiler.