Coding Stars “Ode To Code” Etkinliği
Geleceğin dili: Kodlama ile üretmeyi kutlamak, daha çok insanın bilim, teknoloji, mühendislik ve matematikle ilgilenmesini sağlamak ve kodlamanın önemine dikkat çekmektir.

6-21 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Avrupa Kod Haftası (CodeWeekEU) etkinliklerinde Oya Akın Yıldız Okulları olarak “Kodlama Yıldızları #Codingstars sloganıyla biz de yerimizi aldık. Anaokul, ilkokul, Ortaokul öğrencilerimiz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersinde hafta boyunca farklı platformlarda edindikleri kodlama becerileri ile etkinlikler yaparak haftayı kutladılar. Lise öğrencilerimiz ise Bilgisayar Bilimi dersi kapsamında “Ode To Code” kodlamanın sesi ve dansı ile kodlamanın önemini bir kez daha vurguladılar. Kodlama dansını Oya Akın Yıldız Okulları Youtube kanalından izleyebilirsiniz.