Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği Başarımız
Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği kapsamında 50.000 öğrencinin katıldığı Türkiye geneli yarışmada Oya Akın Yıldızlar Ortaokulu ve Lisesinden Tuna Ulusoy, Tuğra Karahan, Yağız Ezik ve Efe Tokmak Türkiye 1. Si olmuştur. Yıldızlarımızın başarılarını kutluyoruz.

Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği kapsamında Türkiye geneli 50.000 öğrenci arasından Oya Akın Yıldız Portakal Çiçeği Kolejinden Mert Tekin Yerli , Kürşat Alp Eser , Elif Gün Göka, Azra Zeren Yılmaz , Beril Yüzer, Harun Kaan Süel, Deniz Işık dereceye girmişlerdir. Yıldızlarımızın başarılarını kutluyoruz.