2019-2020 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba

OYA AKIN YILDIZ OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN GÖRKEMLİ BİR BAŞLANGIÇ

 

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının açılışını, okul bahçesinde düzenlenen törenle kutlayan Oya Akın Yıldız Okulları öğrencilerimiz, muhteşem bir açılışla yeni bir eğitim öğretim yılına başladı.

2019-2020 Eğitim öğretim yılının başlaması nedeni ile düzenlenen Açılış Törenimizde Oya Akın Yıldız Okulları Kurucusu, İdarecileri, öğretmenler ve içleri heyecan dolu öğrenciler ve velileri katıldı. 

Program Oya Akın Yıldız Okulları Kurucusu Oya Akın, Genel Müdürü Emre Eler, Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Delal Eraslan ve İlkokul ve Ortaokul Müdürü Gülin Sinan’ın açılış konuşmaları ile devam etti. İlkokul ve Ortaokul Müdürü Gülin Sinan, yeni eğitim öğretim yılını kutlayarak, “Biliyoruz ki her çocuk enerjisi ile beceresi ile ve yeteneği ile keşfedilmeye hazır birer yıldızdır.  Bugün bu bahçede yüzlerce yıldızımızı keşfetmek için bizler hazırız. Keşif yolculuğumuzda bizleri öğrencilerimiz ile buluşturduğunuz ve yıl boyunca çocuklarım adına bizlere vereceğiniz destek için şimdiden siz anne babalara teşekkürü bir borç bilirim. Ulu önderimizin bize yüklediği gelecek nesilleri yetiştirme sorumluluğu büyük bir güvenin ifadesidir. İşte bu büyük sorumluluğumuzu yerine getireceğimiz günler başlıyor. Çocuklarımızın önce ellerinden tutalım, sonra gözlerine bakalım ve en son da kalplerine akalım. Çünkü biliyoruz ki kalbe dokunan her iş başarı ve mutluluğu beraberinde getirir.” dedi.

Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Delal Eraslan da, sözlerine “Ülkemizin geleceği, geleceğimizin güvencesi sevgili öğrencilerim, amacımız sizlerin kendi ayakları üzerinde dik ve sağlam durabilen yetişkinler olarak geleceğe adım atmanızdır. Ayrıca sizlerle vatanımızın geleceğini, hürriyetini teminat altına almaktır. Bu gayelerimizin gerçekleşebilmesi için, çok çalışmanız, kendinizi mümkün olan en üst düzeyde yetiştirmenizdir.” diyerek son verdi.

Açılış konuşmalarının ardından alkışlar arasında muhteşem bir açılışla yeni eğitim öğretim yılına başlangıç yapan Özel Oya Akın Yıldız Okulları öğrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde sınıflarına çıkarak ilk ders zili ile eğitim- öğretim’e başlamış oldu.